De definitieve gids voor betonboringen

Vindt u dan ook dit bijvoorbeeld aantrekkelijk mits overlast tot ons minimum beperkt is? Stubbe mag zonder stof en trillingen werken om overlast tot een minimum te belemmeren. U dan ook staat centraal, tezamen betreffende uw wensen. Zagen, slopen, boren en frezen kan zijn vanwege een ieder

Zagen, asfaltzagen of betonzagen Wilt u zaagwerkzaamheden met het uitbesteden? Door te zagen in een muur, vloer of wand is het mogelijk een strook vrij te maken ofwel te verminderen. Hierbij vormt dit ook niet uit of het om een zaagsnede over enige centimeters diep en lang zal ofwel om een zaagsnede van enkele kilometers lang.

Met verdere dan 25 jaar expertise, kan zijn dit mogelijk teneinde iedere keer werk aangaande goede capaciteit te leveren. De persoonlijk werkplaats wegens het onderhouden over machines en gereedschappen, draagt daar tevens met bij. Door alleen dit onderhoud uit te voeren, blijven de apparaten en dit gereedschap in topconditie. Rekening houdend met de natuur We behouden rekening met het milieu tijdens de taken. Het afvoeren en recyclen aangaande puin dat vrijkomt voor dit slopen, zagen, frezen en boren kan zijn hier onderdeel met. We ogen open voor maatwerk Bent u op zoek naar maatwerk? Ons aanleiding teneinde voor Stubbe te kiezen is de veelzijdigheid met het festival. Uw wensen staan altijd centraal en ons aanpassingsvermogen is bijzonder omvangrijk.

Heel wat opdrachtgevers kennen De Jong Betonboringen indien Nederlands oudste expert op dit gebied aangaande betonboor– en zaagtechniek en het wensen we vanzelfsprekend gaarne zo houden. In 1965 introduceerden we een voor Europa andere techniek in de bouw, immers het boren met diamant.

Tevens boren of hakken we elektra-dozen uit. In beton gebeurt het nat, in verschillende materialen kunnen wij dit of droog verrichten.

Door onze jarenlange ervaring zetten we bij ieder project vlug en doeltreffend dit passende, specialistisch werktuig in. Zo bestaan we gespecialiseerd in diamantboren tot een doorsnede van 1500 millimeter en diamantzagen betreffende ons diepte met immers 90 centimeter.

Via het worden in de gevel gaten geboord, schuin tot de kruipruimte toe. In die gaten publiceren we kokers met daarop ons zwart rooster. Dit verrichten wij zowel in balken en gevels van ook beton ingeval steen.  

Het bezorgen en monteren met een omvangrijke diversiteit met chemische en mechanische verankeringen, stekken en draadeinden maakt ons belangrijk basisbestanddeel uit over onze bezigheden.

Met onze diesel aangedreven vloerenzaagmachine zagen wij asfalt tot een dikte betreffende 70 centimeter. Het mag ook vanwege een openbare straat wanneer wegens terreinen en parkeerplaatsen.

Een specialisme over Loomans Betonboringen is het werken in afbouwsituaties. De wagens beschikken over alle voorzieningen voor zich welke nodig bestaan vanwege dit 'met de bron' beheersen met verontreiniging: opvangbakken, water- en stofzuigers enzovoort  en uiteraard hebben de deskundige medewerkers een dienstbare instelling die hiertoe nodig kan zijn.

Daarbij gaan we uiterst zorgvuldig te werk. Wij kennen een regels welke aangevoegd bestaan juiste werken in een medische omgeving en weten dat het afbreukrisico omvangrijk kan zijn. Dus benutten wij bijzondere apparatuur om verspreiding aangaande koelwater en stof te verhelpen. Zo belasten wij een omstreken summier.

Betonboringen, daar bestaan verscheidene manieren om betonboringen uit te voeren. Voor elke onderneming peilen we die hardware benodigd kan zijn en voeren die onderneming vervolgens betreffende een bestelde accuratesse vanwege u dan ook uit.

Wegens het bij hoek boren, boren over onder naar boven (betreffende ofwel buiten wateropvang) of het boren tot ons diepte van 18 m, kan U dan ook continue bij ons terecht.

Marco kan zijn expert in diverse zaagwerkzaamheden zoals trapgaten en boren in elke diameter voor zowel bedrijven ingeval particulieren.  Ons afwisselend beroep betreffende regelmatig immers  6 projecten betonboringen op 5 dag in verscheidene publiceren in de regio Noord-Holland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *